SNACKBAR VIJVERHOEK

Recentebeoordeling


4 sterren uit 3783 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Snackbar Vijverhoek. Meer weten? Ontdek meer

18 feb 2024 om 19:16 Heel erg lekker eten! En snelle bezorging! Kwam heet en optijd aan! Helemaal super
18 feb 2024 om 12:28 Besteltijd 20 uur perfect op tijd. Eten goed warm en lekker had iets meer vlees op gemogen.
17 feb 2024 om 22:49 Helaas geen tartaar op broodjes maar filet am
12 feb 2024 om 12:46 De bestelling kwam 5 kwartier later, de track en trace van de fietser klopte van geen kanten. Toen ik naar de Vijverhoek belde kreeg ik brutale bek. Eten koud en berenklauw zwart gebakken. Wat een zooitje zeg!
11 feb 2024 om 21:55 Eten smaakte prima maar kwam koud aan zowat dus dat is jammer
11 feb 2024 om 21:10 Patat was niet helemaal goed gebakken Bamischijf was een meelbal
10 feb 2024 om 20:26 Lekker heet bezorgd, keurige bezorger. Uitstekend
9 feb 2024 om 21:18 Kwaliteit is niks mis mee. Alleen iedere keer mist er wat of klopt de bestelling niet! Vandaar bij kwaliteit 3 sterren! Bezorging is niks mis mee mooi op tijd voor een vrijdag avond!
8 feb 2024 om 21:39 Twee uur moeten wachten op eten en het eten was allemaal koud.
7 feb 2024 om 19:37 Het eten was heerlijk alleen heb ik voor mijn zoon een broodje doner bestrld. Je had keuze uit pita en turksbrood. Ik kops pita omdat ik bij turks brood dacht aan de platte turkse broden. Eindstand had moeten kiezen voor turks broodje. Verwarrend!
4 feb 2024 om 0:55 Prima eten zoals altijd!
2 feb 2024 om 20:38 Lekker warm en goede kwaliteit eten. Keurig verpakt en netjes op tijd bezorgd.