SNACKBAR VIJVERHOEK

SNACKBAR VIJVERHOEK Gewoon lekker!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1770 beoordelingen
17 nov 2018 om 21:37 1e keer besteld en helaas een teleurstellende ervaring. 90 min wachten op een bezorger die op de fiets kwam vanaf hun locatie naar Rokkeveen. Inschattingsfout van het management. Het gevolg was dat de kwaliteit van het eten niet goed was.
17 nov 2018 om 19:36 Jammer dat niet al het bestelde bezorgd is mis de een broodje frikandel
16 nov 2018 om 20:12 Beste zaak van zoetermeer
14 nov 2018 om 21:14 Vriendelijke bezorger
14 nov 2018 om 20:18 Slecht. Vroeg om doorgebakken patat. Niet dus zat zelf rauw patat tussen. En de kaas kroketten was ragout niks van over
10 nov 2018 om 8:57 Kapsalon met bruine velepte sla, duurde meer dan een uur! “Het was druk” dus hier heb je wat verrotte sla. Nou dan zeggen wij: hier heb je een klant minder
5 nov 2018 om 10:31 Heel erg lekker! Deze snackbar is erg druk, dingen zijn zeer uitgebreid en willen alles eten! Ik nam de afhaalmaaltijd altijd mee en stuurde hem heel snel naar mijn huis. Onlangs was het langzaam, ik denk dat het nu beter en drukker moet zijn. Ik kan begr
4 nov 2018 om 20:35 Eten was prima, dese bezorgtijd was echter om te janken.
2 nov 2018 om 19:07 Koud en alles lag door elkaar, kroketten lagen in stukken. Zelfs patatbakje was in tweeën gescheurd. Echt schandalig voor mijn 26 euro!
27 okt 2018 om 20:21 Niet gewend maar eten was vanavond extreem koud bah
27 okt 2018 om 20:03 Gedeelte bestelling was vergeten.... na gebeld te hebben werd dit 20 minuten later geleverd
27 okt 2018 om 18:31 Alles was lekker